Са вером у Христа у доба пандемије / Православље и коронократија

18,00 KM
s PDV-om

зборник (приредили Јован Србуљ и Књигољубац)

Količina

Иако се многима чинило да је у доба најжешће пошасти која је снашла човечанство глас Цркве замукао, ипак није тако – у књизи су сабрани гласови савремених духовника који говоре како се борити са злом нашег доба.

Свака оваква криза има неколико нивоа. Већ су многи економисти, све са таблицама и схемама, показали да се дешава радикално преуређење глобалног финансијско-економског система. Ко има користи од тога, не знамо, па нам не пада на памет да грдим некакве условне, митске „Американце“, јер су и они – исте такве жртве закулисне власти као и они који у читавом свету, страдају од казнених експедиција САД. Сада то није важно. Важно је нешто сасвим друго. Пред нашим очима се дешава тестирање човечанства на отпорност према манипулацијама.

У питању је генерална проба претварања свих нас у покорно стадо. И у овом случају није реч о „Британцима“, „масонима“, па чак ни о „Ротшилдима – Рокфелерима“. Реч је о оној сили која се крије иза свега овога, која неумољиво припрема тренутак када ће се читаво човечанство (са микроскопски малим изузецима) добровољно потчинити власти Великог Лажљивца.

Зато ова књига диже у небо глас православних духовника који кажу – да болест корона постоји, и многи од ње умиру. Али, корона је само маска за коронократију, која је увод у антихристократију, због чега је у целом свету извршен удар на хришћанску веру, на Свето Причешће, на сабраност и сабраћеност у Богу.

Био је крајњи тренутак да се ова књига појави на српском језику.

10 Artikli

Podaci

Broj strana
392
Pismo
Ćirilica
Povez
Tvrd
Godina izdanja
2021.
Izdavač
Верско добротоворно старатељство Архиепископије београдско-карловачке; библиотека „Очев дом“

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)