Lenji Genije

17,50 KM
s PDV-om

Kendra Adači

Količina

Bestseler New York Timesa

Posvetite se onome što je važno, zaboravite nevažno i završavajte poslove.


Biti Lenji Genije ne znači raditi više ili manje. Suština je da radite ono što je vama važno.

Sa svih strana glasno dopiru reči: „Trebalo bi da… uživate u trenutku, sanjate velike snove, imate sve, ustajete pre sunca, izlazite uveče s partnerom i budete najbolji“. Ili bi možda trebalo da zanemarite tuđe mišljenje, da se ne odvajate od šampona za suvo pranje kose, da izbegavate roditeljske sastanke, zapustite kuću i hvalite se svojim haosom od života.

Lako je izgubiti se pod naletom pomešanih poruka o tome šta znači dobro živeti. Kendra Adači vas poziva da dobro živite po sopstvenoj definiciji tog pojma i uči vas da budete genije za ono što je važno, a lenji za ono što nije. Sve od jutarnje rutine do dremanja bez griže savesti dolazi na svoje mesto pomoću Kendrinih trinaest principa Lenjog Genija, među kojima su:

• Odluči jednom.
• Kreni sa nečim malim.
• Postavi čarobno pitanje.
• Idi pravim redosledom.
• Ubaci odmor u svoj raspored.

Otkrijte kako da bolje pristupate svojim odnosima, poslu i obavezama. Budite svoji bez komplikovanja sa onim „trebalo bi da“ po merilima drugih ljudi. Radite ono što je značajno, batalite ostalo i ponovo postanite zadovoljna, smirena osoba.

„Ako su vas učili da ništa dobro ne može da proistekne iz lenjosti, spremite se da vam Kendra promeni mišljenje i život za sva vremena.“
– Majklin Smit
9 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
248
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
24. januar 2023.
Izdavač
Laguna

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)