Neukroćena

19,00 KM
s PDV-om

Glenon Dojl

Količina

Autorka bestselera New York Timesa.

Prodato u preko milion primeraka.

U svakoj ženi tinja čežnja. Žarko nastojimo da budemo dobre: partnerke, ćerke, majke, radnice i prijateljice. Umesto da nam taj trud ulije vitalnost i osećaj ispunjenog života, mi se osećamo iscrpljeno, izgubljeno, preopterećeno, a na kraju i ravnodušno. Gledamo svoj život i pitamo se: Da li je sve moglo da bude bolje? Hitro gušimo to pitanje i skrivamo svoje nezadovoljstvo – čak i od sebe samih.

Godinama je Glenon Dojl poricala sopstveno razočaranje sve dok jednog dana nije odlučila da prestane da izneverava sebe i da, umesto toga, zanemari očekivanja okoline. Da bi bila slobodna, nije više bila dobra. Prestala je da udovoljava drugima i počela je da živi.

Duboka i podsticajna, snažna i nežna, knjiga Neukroćena istovremeno je intimna autobiografija i uzbudljivo otrežnjenje. Ovo je priča o ženi koja je shvatila da odgovorna majka ne treba da umre za svoju decu, već da im pokaže kako se živi punim plućima. Ovo je priča o posledicama razvoda i utehi koju pruža nova porodica, koju ljubav i dužnost između članova drži na okupu. Ovo je priča o mirenju, uvažavanju, praštanju i veri u sebe, ali i o ranjivosti, samospoznaji i samoprihvatanju.

„Knjiga koja se ne ispušta iz ruku.“
– New York Times

Neukroćena će osloboditi žene – emotivno, duhovno i fizički. Neverovatna knjiga!“
– Elizabet Gilbert, autorka Grada devojaka i Jedi, moli, voli

„Ova knjiga odgovara na pitanje šta danas znači biti žena.“
– Ris Viderspun

8 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
320
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
27. januar 2022.
Izdavač
Laguna
chat Komentari (0)