LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI

25,00 KM
s PDV-om

Ričard Šulc

Količina

`Svi traže dobrog lekara a ja tražim dobrog pacijenta`
Dr Rišard Šulc

Spremite se da postanete izlečeni. Ja ve rujem da je to moguće. Nikada do sada nisam video nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam video kako se leče teško izlečive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znaćete i vi. Odgovori su ovde. Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Lečenje neizlečivih bolesti” dala su dva izvanredna lekara: dr Džon R. Kristofer i njegov najbolji učenik, dr Ričard Šulc. Ova dva čoveka ono što znaju naučila su radeći u lečilištima. Naučili su to radeći sa stvarnim ljudima. Naučili su lečeći bolesne, a ne pričajući ili čitajući o njima. Oni nisu teoretičari, niti su to hteli da budu. Oni su lekari. Ako ovde želite da pronađete neke nove teorije iz medicine, došli ste na pogrešno mesto. Ali, ako želite da saznate kako izlečiti neizlečivo, nema boljeg mesta od ovog.

Uz ovu knjigu idu i video snimci. Ono če ga nema u knjizi, ima na video snim cima, a čega nema u njima, ima u knjizi. Treba ih koristiti zajedno. Jer oni su napravljeni da bi vam pružili znanje koje do ovog časa nijedan laik nije mogao lako dobiti. Pročitajte celu ovu knjigu i pogledajte sve video snimke. Nemojte samo čitati i gledati ono što se tiče vašeg stanja, zato što se stvari koje se odnose na sve vrste bolesti nalaze u različitim poglavljima i opisane su za različite slučajeve drugih stanja. Ako po ovoj knjizi budete tražili samo jedan lek ili samo jednu lekovitu biljku, onda ćete i dalje biti žrtva konvencionalne medicine. Ova kolekcija materijala zvana „Lečenje neizlečivih bolesti” prezentuje razne programe, koje treba u celosti ispratiti. Nemojte birati i koristiti samo delove programa za koje mislite da će vas izlečiti. Svi ti delovi su sastavljeni u jednu celinu, jedan program, zato što su dr Kristofer i dr Šulc otkrili da su SVI „delovi” neophodni kako bi neka bolest mogla da se sanira.

Knjiga `Lečenje neizlečivih bolesti`koja je dugo bila najavljivana konačno je pre samo tri dana izašla iz štampe, dakle radi se o najnoijoj knjizi na srpskom tržištu ali ujedno i o definitivno najboljoj knjizi o zdravlju koja je ikada napisana.

10 Artikli

Podaci

Broj strana
460
Pismo
Latinica
Povez
Tvrd
Izdavač
Matić
chat Komentari (0)