Igre za motoričko učenje

25,00 KM
s PDV-om

Ronald Dienstmann

Količina

U knjizi Igre za motoričko učenje prikazano je 111 različitih poligona i igara koji omogućavaju unapređenje razvoja motoričkih veština kod dece kroz proces učenja u grupi.

Prikazane igre
  • su jednostavne, zabavne i inkluzivne; isprobane u terenskim uslovima i podržane naučnim istraživanjima;
  • pomažu učesnicima da ostvare standarde;
  • usmerene su ka motoričkom učenju, radu u grupi i socijalizaciji i
  • razvijaju ravnotežu, manipulativne, lokomotorne i socijalne veštine i sposobnosti.

Čitaoci mogu brzo i lako da pronađu igre koje zadovoljavaju specifične potrebe svakog deteta i neposredno ih uključe u program rada sa decom – školski ili vanškolski. Svaka prikazana igra aktivira nervni sistem deteta, održava telo pokretnim i aktivnim i mogu je koristiti deca različitih nivoa motoričkih veština. Dok se deca zabavljaju u igri, istovremeno poboljšavaju ravnotežu, manipulativne, lokomotorne i socijalne veštine i sposobnosti.
Knjiga Igre za motoričko učenje će pomoći deci različitih uzrasta da razviju sopstvene motoričke sposobnosti na dokazanom teoretskom modelu učenja. Vaši đaci možda ne moraju da razumeju sve teoretske koncepte, ali će njihov smeh i zadovoljstvo tokom igara opisanih u knjizi oslikavati razvoj veština. Upravo to čini ovu knjigu idealnom preporukom za nastavnike fizičkog vaspitanja i njihove đake.
8 Artikli

Podaci

Format
170 x 240 mm
Broj strana
193
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
Beograd, 2017.
Izdavač
Data status
chat Komentari (0)