Polja dijamanata

15,00 KM
s PDV-om

Rasel Konvel

Količina

Polja dijamanata – osnažite svoj život – autor Rasel Konvel

Osnažite svoj život!

Sama suština „Polja dijamanata“ se nikada ne menja. A suština je da u današnjem svetu svaki čovek ima mogućnost da od sebe načini više od onog što radi u svom okruženju, i to može da učini uz pomoć svojih sposobnosti, svoje energije, i sa svojim prijateljima.

Ovo je najskorije i najcelovitije predavanje. Igrom slučaja održano je baš u Filadelfiji, gradu dr Konvela. Kada kaže „baš ovde u Filadelfiji“ to se odnosi na grad, selo, varošicu svakog čitaoca ove knjige, kao što bi u predavanjima koristio naziv mesta u kom se nalazi i čijim se stanovnicima obraća.

Iz uvodne reči:

Prijatelji, na nastanak ovog predavanja utiču razne okolnosti. Posetim neki grad ili varošicu i trudim se da stignem što ranije kako bih uspeo da upoznam upravnika pošte, berberina, vlasnika hotela, upravnika škole, sveštenike iz više crkava, pa posle toga posetim neke od fabrika i prodavnica, razgovaram s ljudima kako bih što bolje upoznao i osetio atmosferu i situaciju tog grada ili varošice, trudim se da upoznam njihovu istoriju, saznam kakve uslove grad ima i koliko su oni iskorišćeni – jer svaki grad propusti da iskoristi nešto što može – a potom odem i održim predavanje, u kome razgovaram s tim ljudima na teme koje se odnose na njihovo mesto. Sama suština „Polja dijamanata“ nikada se ne menja, a to je da u ovoj našoj zemlji svaki čovek ima mogućnost da od sebe načini više od onog što radi u svom okruženju i to može da učini uz pomoć svojih sposobnosti, svoje energije i sa svojim prijateljima. – Rasel H. Konvel

7 Artikli

Podaci

Format
16x23 cm
Broj strana
144
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2021.
Izdavač
Edicija

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)