ORGANSKO BAŠTOVANSTVO ZA NEUPUĆENE

49,00 KM
s PDV-om

Suzan DeJohn, An Vitman

Količina

Ova knjiga je za ljude koji žele da uzgajaju hranu i održavaju svoj posed
bez upotrebe veštačkih hemijskih pesticida i đubriva. Međutim, organsko
baštovanstvo je više od bezbedne hrane i netoksičnih travnjaka. Organsko
baštovanstvo podrazumeva i donošenje svesnih odluka i preuzimanje odgovornosti za postupke koji utiču na svet izvan vašieg imanja i izvan granica vašeg rodnog grada.

Većina ljudi sa ponosom tvrde da su ekolozi, ali ne znaju svi kako da budu dobar gospodar svog poseda, a kamoli cele planete. Ova knjiga vas pokreće na putu do zdravijeg izbora za svoju baštu i ukrasni vrt.
Organsko baštovanstvo pokriva mnogo oblasti, od održavanja travnjaka i uzgoja ruža do berbe svežeg voća i povrća. Ako ste čitali do sada, sigurno vas zanima kako da organski uzgajate baštu na svom imanju. Ova knjiga vas vodi korak po korak kroz izgradnju i održavanje zdravog tla, podsticanje korisnih insekata i drugih organizama, izbor zdravih biljaka i podizanje biljaka na zdravim osnovama. Pored osnovnih koncepata organskog baštovanstva, knjiga uključuje informacije o tome kako uzgajati povrće, bilje, cveće, drveće i žbunje, voće i orašaste plodove, ruže i travnjake – bez štetnih pesticida ili veštačkih hemijskih đubriva. primeraka. Ovo treće izdanje najbolju knjigu čini još boljom.
Počevši od najosnovnijih koncepata, možete učiti iz sopstvenih praktičnih eksperimenata, koristeći pristupačne komponente i alate. Usput možete pregoreti osigurač, učiniti da relej zuji i spaliti diodu koja emituje svetlost. U Make: Electronika ne postoji takva stvar kao neuspeli eksperiment jer su svi eksperimenti vredan proces učenja.

U roku od nekoliko sati, napravićete tester refleksa, protivprovalni alarm, igru kviza ili kombinovanu bravu — i modifikovaćete ih da urade još više.
Nakon što naučite osnove napona, struje, otpora, kapacitivnosti i induktivnosti, otkrićete osnove logičkih čipova, radija, mikrokontrolera i elektromagnetizma. Svaki projekat se sklapa na jednu razvojnu ploču, a većina ne zahteva lemljenje.

9 Artikli

Podaci

Format
16,8x23,5
Broj strana
400
Pismo
Latinica
Povez
Broš
Godina izdanja
2023.
Izdavač
MIKRO KNJIGA
chat Komentari (0)