Ne šalji poruke bivšima ...i drugi saveti o ljubavi, seksu i zabavljanju

20,00 KM
s PDV-om

Nik Vajal

Količina

Nik savetuje čitaoce na temu ljubavi, strasti, romantičnih sastanaka i slomljenih srca na osnovu svog ekspertskog poznavanja ljubavnih odnosa. Bez zadrške analizira neobavezne kres-šeme, otkriva ko su osvajači svaštojebi i definiše zdravu nasuprot toksičnoj ljubavi.

Zanima vas da li je pametno imati seks sa prijateljem? Niste sigurni da li se pali na vas? Šta da radite na prvom dejtu? Možete li ostati zajedno posle prevare? Kako se snaći u kres-kulturi? Kako preboleti? Šta vas očekuje u zajedničkom životu? Vajal odgovara na sva ova pitanja i na mnoga druga.

Prepuna različitih iskustava i duhovitih komentara koje ćete slati prijateljima, knjiga Ne šalji poruke bivšima je iskren, zabavan i koristan priručnik za ljubavne veze. 

„Poslala sam bivšem 'ćao' na Božić i onda pročitala ovu knjigu. Obavezno štivo za sve nas koji se redovno blamiramo.“ 
– Kazi Dejvid 

„Vajal nastoji da pruži savete pune empatije, promišljene i iskrene, iako ponekad mogu i da budu bolni.“ 
– Glamour

„Nik želi da podeli znanje koje je mukotrpno stekao na svom putu – od slomljenog srca do isceljenja i pronalaženja prave i trajne ljubavi.“
– Dr Laura Berman

„Ponekad je teško biti u toku sa današnjim dejtovima s obzirom na sva pravila i očekivanja, koja se munjevitom brzinom menjaju. Nik će vam u tome pomoći.“
– Dr Maja Šankar

9 Artikli
chat Komentari (0)