OPAKA MRŽNJA

34,00 KM
s PDV-om

Ana Huang

Količina

Svi se menjaju. Ako se ne menjamo, isto tako bismo mogli da budemo i mrtvi.

Prelep, otresit i na putu da postane cenjeni lekar, Džoš Čen nikada nije upoznao ženu koju ne može šarmirati – osim Džuls j***ne Ambroz.

Prelepa crvenokosa mu je bila trn u oku otkako su se upoznali, ali mu je takođe opsedala misli onako kako nijedna žena nikada nije.

Kada njihova netrpeljivost eruptira u jednu nezaboravnu noć, on će joj predložiti rešenje koje će je jednom zauvek izbaciti iz njegovog sistema: neprijatelji s pogodnostima i jednostavnim pravilima.

Bez ljubomore.

Bez obaveza.

I apsolutno bez zaljubljivanja.

***

Neposredna i ambiciozna, Džuls Ambroz je devojka koja je nekada silno volela dobar provod, a sada je usredsređena samo na jedno: polaganje pravosudnog ispita.

Poslednje što joj je potrebno jeste da se uplete sa doktorom zbog koga je izmišljen termin nepodnošljiv... Koliko god on dobro izgledao.

Ali što ga bolje upoznaje, sve više shvata da u čoveku koga je toliko dugo mrzela postoji mnogo više nego što se na prvi pogled vidi.

Brat njene najbolje prijateljice.

Njen suparnik.

I njen jedini spas.

Njihova veza ugovorena je u paklu, a kada ih sustignu demoni iz prošlosti, suočiće se sa istinama koje bi mogle ili spasti ili uništiti sve ono za šta su toliko naporno radili.

10 Artikli
chat Komentari (0)