Teci kao reka

25,50 KM
s PDV-om

Seli Rid

Količina

Priča prepuna strasti, o istini, sudbini i najdubljim misterijama ljubavi

Nezaboravni likovi i divlja priroda čija lepota oduzima dah prepliću se u ovoj dirljivoj priči o odrastanju, prijateljstvu i pronalaženju porodice i ljubavi tamo gde to najmanje očekujemo.

Jednog prohladnog jesenjeg dana 1948. godine, Viktorija Neš isporučuje kasne breskve sa porodične farme usred divlje lepote Kolorada. Dok ulazi u svoj gradić, zaustavlja je tajanstveni stranac razbarušene kose i tamnih očiju. Taj slučajni susret zauvek će promeniti njihove živote.

Tako počinje očaravajuća priča o izborima koji se donose u deliću sekunde. Viktorija napušta jedini dom za koji je ikada znala i beži u planine, gde se bori da preživi u divljini. Kako se smenjuju godišnja doba, menja se i Tori, vrteći se kroz vrtloge žudnje slomljenog srca i pronalazeći u savršenstvu prirode smisao i snagu da nastavi dalje i ponovo izgradi sve ono što je izgubila.

„Zadivljujući roman koji se čita u jednom dahu i koji će se pamtiti dugo nakon čitanja.“ – Irish Examiner
„Glas Šeli Rid prava je sila prirode, dirljiv, inspirativan i potpuno nezaboravam.“ – Boni Garmus, autorka bestselera Lekcije iz hemije

Knjiga „Teci kao reka“ objavljena je u 37 zemalja i prevedena na 31 jezik, a sprema se i filmska adaptacija.

Knjiga za sve koji vole priče o upečatljivim ljudskim sudbinama. Ako ste u uživali u bestseleru Tamo gde rakovi pevaju, ovo je prava knjiga za vas.

Šeli Rid je peta generacija porodice iz Kolorada. Živi s porodicom u planinama Elk na Zapadnoj padini i najbolje se oseća na planinskim vrhovima. Bila je viši predavač na Zapadnom univerzitetu u Koloradu gotovo tri decenije, gde je predavala pisanje, književnost, ekološke studije i držala dodatne časove najboljim studentima. Osnivač je specijalizacije iz oblasti životne sredine i održivosti, kao i programa podrške za studente prve godine i za one pod rizikom. Šeli je diplomirala u oblasti pisanja i književnih studija na Univerzitetu u Denveru i na postdiplomskom programu za kreativno pisanje na Univerzitetu Templ. Redovno piše za časopise Krested Bjut i Žurnal doline Ganison. Osim toga, članica je upravnog odbora Vita Instituta za umetnost.

Vulkan prvi put objavljuje knjigu ove autorke. Sličan naslov je Tamo gde rakovi pevaju.

9 Artikli
chat Komentari (0)