Agilnost na prvom mestu: Transformacija bez haosa

28,00 KM
s PDV-om

Darel Rigbi, Sara Elk, Stiv Berez

Količina

Agilnost ima moć da transformiše posao – ali samo ako je implementirana na pravi način.

Već decenijama, poslovni lideri su bolno svesni ogromnog ponora: oni teže stvaranju okretnih, fleksibilnih preduzeća, ali njihova svakodnevna realnost su okoštali, rigidni i tromi procesi koji su kontrateža toj ideji. Danas se agilnost pozdravlja kao suštinski most preko ovog ponora, sa potencijalom da transformiše kompaniju i katapultira je na čelo čopora. Ali kad bi sve bilo tako lako!

U ovoj bistroj, neophodnoj knjizi, Darel Rigbi i njegove kolege Sara Elk i Stiv Berez pružaju preko potrebnu proveru stvarnosti. Oni raspršuju mitove i zablude o agilnosti i slikaju rečima kako agilni timovi mogu biti moćni, onda kada se vrednost i inovativnost sretnu.

Ključ je, kako autori tvrde, ravnoteža. Svaka organizacija mora da optimizuje i strogo kontroliše neke od svojih operacija, a da istovremeno uvodi inovacije. Agilnost, dobro implementirana, omogućava snažne inovacije bez žrtvovanja efikasnosti i pouzdanosti – onoga što je svetinja za tradicionaliste.

Ova knjiga će vam pomoći da uvidite kako prava agilnost zaista funkcioniše, šta je ono što treba i, još bolje, šta je ono što ne treba da radite. I više od toga – ova knjiga će osvetliti mapu puta za vođenje tranzicije ka zaista agilnoj kompaniji kakvu želite!
 

10 Artikli

Podaci

Format
21 cm
Broj strana
249
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2023.
Izdavač
Finesa
chat Komentari (0)