Sreća kao razvoj svesti

29,00 KM
s PDV-om

Jasmina Stojanović

Količina

Ovi tekstovi nastali su u periodu od 2012-2022. godine i obuhvataju obrađene i intergisane u poglavlja uvodnike iz magazina „Sensa” i „Original”, tekstove koje sam objavljivala, crtice misli i osećanja sa društvenih mreža, ali i intervjue koje sam u tom periodu radila sa nekim od najpoznatijih i najuspešnijih svetskih učitelja, gurua, koučeva, autora knjiga i začetnika najpoznatijih metoda isceljenja današnjice.

Knjiga je nastala kao razvoj predavanja „Sreća kao razvoj svesti” iz 2016. godine i u sebi sadrži učenja, naučne informacije, savete i praktične vežbe za širenje polja svesnosti i manifestaciju iz komandnog centra kreacije: nas samih, budnih, prisutnih, povezanih sa silama i zakonima univerzuma.

Ova knjiga je i moja faktografija ličnog razvoja, unutrašnjih i spoljašnjih borbi, preporađanja, uvida i učenja kroz brojne seminare i radionice koje sam pohađala i organizovala. Verujem, znam i osećam da će vam služiti za najviše dobro svih vas i vaših voljenih. Volela bih da bude vodič (ka) svetlosti u svim danima tame kada mislite da ste sami, ostavljeni i da nema izlaza. Volela bih da bude prizma kroz koju se prelama lepota sveta i da vam ukaže na blago koje jeste.

Posvećena je mojoj devojčici, mojoj Dunji. 

10 Artikli

Podaci

Format
21 cm
Broj strana
332
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2023.
Izdavač
Finesa
chat Komentari (0)