Pustinjski princ

39,50 KM
s PDV-om

Piter V. Bret

Količina

Prva knjiga Dolaska tame

Prošlo je petnaest godina od završetka rata s demonima, stvorenjima tame koja su od pamtiveka lovila noću i predstavljala pravu pošast za čovečanstvo. Junaci koji su se pojavili kada su bili najpotrebniji ljudskom rodu ušli su u legendu. Preživeli se trude da umaknu iz njihove senke.

Maslina Papirdžija i Darin Stog su odrasli u novom, mirnom svetu. Demoni su gotovo sasvim istrebljeni, ali opasnosti i dalje vrebaju decu junaka.

Vojvotkinja Liša Papirdžija isplanirala je čitav život svojoj ćerki Maslini, uvalskoj princezi, kako bi je pripremila da nasledi presto. Što je majka više pritiska, to se Maslina više buni protiv uloge koju su joj namenili.

Darin se suočava s drugačijim problemima. Iako može da živi kako želi, svejedno nosi porodično nasleđe kao teret. Nije lako biti sin čoveka koji je, kako kažu, spasao svet. Svi od Darina očekuju da postigne nešto značajno, ali on samo ume odlično da se krije i to je sve.

Kada Maslina i Darin jedne noći izađu iz kruga zaštitnih čini, saznaće da nisu svi demoni nestali, a oni preživeli žude za osvetom. Samo kockice znaju kako će se dalje razvijati događaji kada Maslina i Darin pođu da traže svoj životni put – taman na vreme da ponovo spasu svet.

Pustinjski princ postavlja nove standarde fantastike.“
– Vesli Ču

„Složeno osmišljena priča o spletkama i hrabrosti, u svetu u kom društveni položaj i poreklo nameću sve u životu… Uzbudljivo… Piter V. Bret je nadmašio samog sebe ovom prvom knjigom u novom serijalu.“
– Teri Bruks

„Zanimljivo, inventivno, fascinantno i demonski dobro“
– Mark Lorens
10 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
704
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
8. maj 2023.
Izdavač
Laguna

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)