Psihologija laganja

25,00 KM
s PDV-om

Boris Đurović

Količina

Doktor psiholoških nauka Boris Đurović je psiholog i poligrafski ispitivač sa preko 1400 poligrafskih ispitivanja. U svom radu ostvario je više od stotinu priznanja izvršenja krivičnih dela. Predsednik je Instituta za bihejvioralnu komunikaciju Valentis, u okviru koga održava edukacije na temu Psihologija laganja. Edukacije su namenjene svima i pomažu u prepoznavanju laganja u raznim životnim situacijama. Radionice se održavaju u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Podgorici, Sarajevu, Banja Luci i Ljubljani. Obučen je za pružanje psihološke pomoći osobama sa posttraumatskim stresnim poremećajem, pridruženi je član Centra za pružanje emotivne podrške i prevenciju samoubistva Srce. Autor je knjige Priča o hrabrom vitezu - o jednom ratu koji je trajao još dugo nakon što se završio. Živi i radi u Novom Sadu.

PREPOZNAJTE LAŽ - OSTVARITE PREDNOST U KOMUNIKACIJI

- Zašto nas lažu i zašto lažemo druge?

- Da li položaj tela i određeni pokret zaista ukazuju da osoba laže?

- Koja su znanja i veštine potrebni za otkrivanje laganja?

- Koje sve tehnike i metode za otkrivanje laganja postoje?

- U čemu je moć poligrafskog ispitivanja?

- Primer policijske istrage - istinit slučaj.

- Laganje je pojava sa kojom se susrećemo na poslu, bilo da su stranke ili kolege u pitanju, tako da je ova knjiga korisna svim vrstama profesionalaca.

- Saznanja iz ove knjige možete odlično upotrebiti da se suočite sa lažima u privatnom životu, bilo da lažu deca, partner, rođaci ili prijatelji.

- Knjiga sa jasnom porukom: laganje se ne isplati!

8 Artikli

Podaci

Format
20 cm
Broj strana
244
Pismo
Ćirilica
Povez
Mek
Godina izdanja
2021.
Izdavač
Dopunjeno i prošireno izdanje - Novi Sad: Alfa graf
chat Komentari (0)