Sanatorijum

23,50 KM
s PDV-om

Sara Pirs

Količina

Odmah po objavljivanju, knjiga je dospela na bestseler listu „Njujork tajmsa“ i „Sandej tajmsa“, izbor je urednika „Amazona“ i Književnog kluba Ris Vuderspun. Prodata je u više od pola miliona primeraka i prevedena na više od 30 jezika.

Napola skriven šumom i pod senkama pretećih vrhova, „Le Some“ je oduvek bilo zlokobno mesto. Odavno ocrnjen uznemirujućim glasinama, napušteni sanatorijum renoviran je u minimalistički hotel s pet zvezdica.

Impozantni i izolovani zbeg u Švajcarskim Alpima poslednje je mesto na svetu na kome Elin Vorner želi da bude. Međutim, uzela je odmor od svog detektivskog posla i kada je njen otuđeni brat Ajzak i njegova verenica Lor pozovu da proslave njihovu veridbu u hotelu, Elin zaista nema razloga da ne prihvati poziv. Stigavši usred preteće oluje, odmah joj je neprijatno – nešto je čini nervoznom u vezi s ovim hotelom. A kada se sledećeg jutra probude i otkriju da je Lor nestala, Elin mora da se prepusti instinktu da bi je pronašla. Oluja je zakrčila sve puteve koji vode do hotela, a što duže Lor nema, to su preostali gosti u sve većoj panici. Elin je pod pritiskom da pronađe Lor, a niko ne shvata da je još jedna žena nestala. Ona je jedina koja može da ih upozori na to u kolikoj su opasnosti…

„Od ovog trilera i njegove atmosfere podilazili su me žmarci… i od iznenađujućih zapleta.“ – Ričard Ozman

9 Artikli

Podaci

Format
21 cm
Broj strana
304
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2022.
Izdavač
Vulkan izdavaštvo
chat Komentari (0)