Vredne stvari

34,50 KM
s PDV-om

Dženel Braun

Količina

Bestseler New York Timesa.

Jeste li se ikad zapitali ko su zaista ljudi koji vas prate na društvenim mrežama?

Nina je nekad verovala da će je otmena diploma iz društvenih nauka dovesti do zadovoljavajuće karijere. Kada se taj san srušio, posao nasleđuje od majke – postaje prevarantkinja i sa svojim lukavim dečkom Loklanom počinje da krade od bogataške dece u Los Anđelesu. Kad joj se mama razboli, Nina stavlja sve na kocku upuštajući se u prevaru svog života.

Vanesa je privilegovana mlada naslednica koja je želela da stekne svetsku slavu. Umesto toga, postaje influenserka na Instagramu – stalno putuje, dobija besplatnu odeću i proizvode i fotografiše se na egzotičnim lokacijama. Ali iza privlačne fasade nalazi se život obeležen tragedijom. Nakon raskinute veridbe Vanesa se povlači na porodično imanje Stounhejven: zdanje mračnih tajni ne samo iz Vanesine prošlosti već i iz rane mladosti problematične devojke Nine.

Ninin, Vanesin i Loklanov put susreću se na hladnim obalama jezera Taho, kad njihove živote obuzmu nadanja i želje, licemerje i osveta. Dve briljantne ali slomljene žene bore se za opstanak u najvećoj igri prevare i uništenja.

Vredne stvari su kombinacija Dinastije i Patriše Hajsmit. U sukobu interesa dve porodice dvoličnost pršti na sve strane, a obrti, pogotovo pred kra, sumanuto su intrigantni.“
– Washington Post

„Pune šokantnih obmana, Vredne stvari su inteligentan društveni komentar koji je takođe veoma zabavan za čitanje.“
– Week

„Pakleno pametna knjiga. Ovaj roman razotkriva ono o čemu svi ćutimo – laži o našim životima prezentovanim na društvenim mrežama.“
– Kirkus Reviews

„Knjiga koju ćete progutati.“
– PopSugar

9 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
472
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
10. jun 2022.
Izdavač
Laguna
chat Komentari (0)