Scrum Masterclass

25,00 KM
s PDV-om

Dž. Dž. Saterland

Količina

Na osnovu godina rada na polju velikih kompanija, uključujući Bosch, 3M, Schlumberger, Scrum Masterclass donosi praktičan pristup za brzo ostvarivanje vrednosti kompanijama i organizacijama.

Scrum je tajno oružje iza nekih od najuspešnijih kompanija današnjice. Biznisi kao što su Google, Facebook, Amazon i Apple koriste Scrum, da bi ostvarili neverovatno brze inovacije, fokusiraju se na klijente/potrošače uz kontinuirano poboljšanje kako bi se smanjio period odluke i preoblikovao svet.

Scrum je najviše korišćen Agile framework. Poslednjih godina, njegova korišćenost je eksplodirala kroz korporativni svet.

Knjiga koja upotpunjuje postavljen Scrum okvir i koja je pravi način da nastavite da razvijate Scrum dublje i primenjujete ga kao pravi master – jeste knjiga Scrum Masterclass.

U knjizi Scrum Masterclass – autor J.J. Saterland, sin osnivača originalnog Scrum-a, Džefa Saterlanda – oslanja se na veliko iskustvo svoje kompanije na tom polju kako bi lidere, menadžere i zaposlene dublje upoznao sa specifičnim izazovima i novim mogućnostima sa kojima se organizacije suočavaju u agilnoj transformaciji.

On pokazuje kako se Scrum okvir može uspešno primeniti na bilo koji projekat u bilo kojoj industriji, od proizvođača automobila u SAD-u i Evropi do neprofitnih organizacija u Africi, od izvođača radova na renoviranju kuća u Minesoti do kompanija za istraživanje gasa u Južnoj Americi.

10 Artikli

Podaci

Broj strana
247
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2021.
Izdavač
Finesa

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)