Sedam dana za večnost

20,00 KM
s PDV-om

Mark Levi

Količina

„Ljubavna priča koja će vas istovremeno nasmejati i dirnuti.“
– Le Parisien

Čovek sâm po sebi nije jedinstven – da sam ga takvog želeo, takvog bih ga i stvorio; tek kada počne da voli, on postaje takav. Ljudsko stvorenje je možda nesavršeno, ali nema ništa savršenije na svetu od dva bića koja se vole.

Želeći da stave tačku na večito rivalstvo, Bog i Lucifer zadaju jedan drugome poslednji izazov. Šalju u misiju dvoje svojih najboljih agenata. Lukas i Zofija će se sedam dana boriti na zemlji za prevlast dobra ili zla. Bog i Lucifer su sve predvideli, osim jednog detalja. Anđeo i demon bi se mogli sresti. On je đavolski neodoljiv i šarmantan. Ona ima snagu anđela.

Lukas je opasan i elegantan zlatni dečak, kome je glavni problem prisustvo Boga na zemlji. Zofija je buntovna lepotica, članica CIA (Centralne informativne anđelijade), zbog čijih čari i autoriteta svet ljudi nije toliki pakao. A suprotnosti se privlače…

Autor čuvenog romana A ako je to ipak istina i brojnih bestselera vodi nas u svet pun uzbuđenja, nežnosti, humora i neočekivanih obrta.

„Poslastica od romana koji se ne ispušta iz ruku. Nećete imati vremena da odahnete od ubrzanog tempa priče.“
– critiqueslibres.com

„Ova knjiga neće promeniti svet, ali budimo iskreni: potrebne su nam ovako zabavne i slatke priče. U ovom surovom svetu znači nam malo nežnosti i utehe.“
– senscritique.com

9 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
232
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
1. decembar 2022.
Izdavač
Laguna

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)