Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta

19,00 KM
s PDV-om

Sju Taunzend

Količina

„Smejaćete se do suza.“
– Daily Mail

„Izvanredno! Zagarantovan gromki smeh.“
– Sunday Times

Šta se desi kad se dan izležavanja pretvori u godinu izležavanja?

Istog dana kad su njeni nadareni blizanci otišli od kuće na univerzitet, Eva je legla u krevet i ostala tamo. Sedamnaest godina je želela da celom svetu uzvikne: „Dosta! Ne mogu više!“ i konačno joj se pružila prilika za to.

Njen muž Brajan Biver, astronom koji provodi vreme posmatrajući širenje kosmosa, održava osmogodišnju aferu s koleginicom Titanijom i besposliči u svojoj šupi, nije zadovoljan promenom u kući. Ko će mu sada spremati večeru?

Evina majka ima još manje razumevanja za ovo novo stanje: „Đipila bi iz kreveta da joj gori pod zadnjicom.“ Da li Eva doživljava nervni slom ili samo preterivanjem želi da privuče pažnju?

Međutim, vesti o Evinom odbijanju da ustane iz kreveta brzo se šire. Vojska obožavalaca piše joj pisma. Uskoro njenu kuću počinju da opsedaju sledbenici.

Iako se neko stalno upliće u njen život, dok leži na krevetu, omeđenom zidovima sobe u kojoj boravi, Eva počinje da shvata šta je sloboda.

Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta je zabavna i dirljiva knjiga o tome šta se dešava kad neko prestane da udovoljava svima osim sebi. Sju Taunzend, najduhovitija engleska spisateljica, napisala je briljantan roman koji pod mikroskop stavlja savremeni porodični život.

9 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
360
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
15. januar 2022.
Izdavač
Laguna
chat Komentari (0)