KUVARSKI DNEVNIK BEBE MARTE - DESETO IZDANJE

25,00 KM
s PDV-om

Marija Mandić

Količina

Jedinstvenost desetog izdanja se ogleda u tome da je prošireno u odnosu na prethodna izdanja sa novim tekstovima, preporukama i novih 16 stranica.

Velika novost je i odeljak Gost dnevnika gde sa ponosom možemo da Vam predstavimo tekst pedijatra spec. dr Josipe Krajninger parčetić koja je za Dnevnik pisala o prednostima dojenja. Takođe Dnevnik je proširen sa nekoliko stranica Dnevnika ishrane moje bebe. Kako se ovo pokazala kao veoma dobra ideja tokom pripreme desetog izdanja pripremljena je i samostalna Sveska Kuvarski dnevnik moje bebe koja s Dnevnikom čini celinu u kojoj će uživati sada roditelji, a beba kad odraste.

Kome je ovaj Dnevnik namenjen?

Osim majkama, negovateljima i hraniteljima, koji su direktno vezani za uvođenje nemlečne dohrane svojim bebama, ovaj Dnevnik je dobar putokaz i za očeve beba, za bake i deke koji će na bilo koji način biti ili već jesu, uključeni u ishranu bebe. Svakako je dobro da i oni znaju šta ih čeka i kakav je proces adaptacije deteta na čvrstu hranu. Ishrana bebe Marte je prilagođena mogućnostima savremene urbane porodice, našoj kulturi ishrane, običajima i tradiciji na ovim prostorima, te svakako primenjiva u našim životnim uslovima. Ipak treba uzeti u obzir da je svaka beba individua za sebe, svaki roditelj ima pravo na svoje mišljenje i da ne može uvek biti sve crno ili belo, tačno i netačno, dobro ili loše. 

10 Artikli

Podaci

Broj strana
176
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2019
Izdavač
Galaksijanis
chat Komentari (0)