Pod kupolom

29,00 KM
s PDV-om

Stephen King

Količina
Rasprodano


Jednog sasvim običnog, lijepog dana gradić Česters Mil u američkoj državi Mejn neobjašnjivo je odsječen od ostatka svijeta nevidljivim poljem sile. Avioni padaju pri kontaktu sa njim, a jednoj baštovanki odsječena je ruka kada se Kupola spustila na nju. Ljudi koji obavljaju poslove u susjednim gradovima odvojeni su od svojih porodica... Niko ne razumuje šta ova tajanstvena ograda predstavlja, odakle potiče i da li će ikada nestati.

Del Barbara, veteran iračkog rata, a sada kuhar, moraće da se udruži sa nekolicinom neustrašivih građana – vlasnicom novinskog lista Džulijom Šamvej, jednom medicinskom sestrom, jednom odbornicom i trima hrabrim klincima. Nasuprot njima, Džim Reni, političar koji ne preza ni od čega, pokušava da u rukama čvrsto zadrži uzde moći, zajedno sa svojim sinom, koji krije zastrašujuću tajnu. Međutim, navjeći protivnik jeste sama Kupola, jer stanovnici Česters Mila ne samo da imaju malo vremena nego ono neumitno ističe...

Pod Kupolom je još jedno remek-delo Stivena Kinga. Završetak svakog poglavlja mami vas da pročitate sledeće, uvlačeći vas u psihološku dramu koja je tako bogata da je zapravo ne čitate, već proživljavate.

Podaci

Broj strana
782
Pismo
Latinica
Povez
Tvrd
Godina izdanja
2013
Izdavač
Vulkan
chat Komentari (0)