Slatka osveta d.o.o.

25,50 KM
s PDV-om

Junas Junason

Količina

Autor svetskog bestselera Stogodišnjak koji je iskočio kroz prozor i nestao

Viktor Alderhejm je odgovoran za brojne grehe. Ne samo što je bezočno nasamario svoju mladu bivšu ženu Dženi i oteo joj galeriju već je napustio i sina Kevina, ostavivši ga da umre usred kenijske savane.

Viktoru nije bilo ni nakraj pameti da su Kevina mogli naći Masai ratnici, kao što i jesu, da ga je mogao usvojiti njihov vrač, kao što i jeste, i da se Kevinu uopšte nije dopao brutalan obred inicijacije novog člana u pleme te je zaždio nazad u Stokholm i vratio se pre nego što izgovorite „obrezivanje bez anestezije“.

Kevin će se po povratku sresti sa Dženi i shvatiti da imaju baš mnogo zajedničkih tema za razgovor – na primer na koje sve načine da se osvete Viktoru.

Ispostaviće se da im se sreća osmehnula kada Kevin i Dženi sretnu čoveka koji prodaje usluge osvete i ima pravu ponudu za njih. A ponuda uključuje Viktorov podrum, kozu, papu, krivotvorene slike, seksualne igračke i vreću brašna.

Ovaj zabavan, duhovit i filozofski roman vodi nas na ludo putovanje preko pet kontinenata, usput nam dajući nekoliko lekcija o kolonijalizmu i istoriji umetnosti, podsmevajući se kapitalizmu i svetu lažnih vrednosti, uz mnogo šarma, humora i dovitljivosti.

„Junason stvara neverovatan haos sa brojnim šarolikim likovima i urnebesnim zapletima koji su beskrajno maštoviti i uzbudljivi, dok nam sve vreme suptilno razotkriva ne baš tako zabavnu realnost našeg sveta.“
– Daily Express

„Veličanstveno zabavno – roman koji potvrđuje da je Junas Junason najbriljantniji savremeni pisac satire i komedije.“
– Daily Mirror

„Nećete moći da ispustite roman iz ruku kad osveta pođe po zlu. Fantastična, oštra farsa!“
– Publishers Weekly

10 Artikli

Podaci

Format
13x20 cm
Broj strana
400
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
15. maj 2023.
Izdavač
Laguna

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)