Dejzi Džouns i Šestorka

17,00 KM
s PDV-om

Tejlor Dženkins Rid

Količina

Očaravajući roman o vrtoglavom uspehu legendarnog rok sastava iz sedamdesetih godina 20. veka i njihovoj lepoj pevačici otkriva misteriju njihovog zloglasnog raspada.

Svi znaju za Dejzi Džouns i Šestorku, ali niko ne zna zašto su se razišli na samom vrhuncu njihove popularnosti… do sada.

Dejzi je devojka koja krajem šezdesetih stiže u Los Anđeles, krišom ulazi u klubove na Sanset stripu, spava s rok zvezdama i sanja da peva u klubu Viski. Iako je seksa i droge bilo u izobilju, najveće uzbuđenje donosi joj rokenrol. Kad bude napunila dvadeset godina, njen glas će postati prepoznatljiv, a zbog njene lepote ljudi će gubiti glavu.

Biće prepoznatljiva i Šestorka, bend koji predvodi Bili Dan. Uoči njihove prve turneje njegova devojka Kamila saznaće da je trudna. Pod teretom iznenadne slave i očinstva, Biliju će na turneji stvari izmaći kontroli.

Dejzi i Biliju putevi će se ukrstiti kad njihov producent shvati da je najbrži put do neverovatnog uspeha spojiti ovo dvoje talentovanih muzičara. Ono što će uslediti postaće legenda.

Kako je ona nastala, opisano je u ovom nezaboravnom romanu o jednom od najvećih bendova sedamdesetih godina 20. veka.

3 Artikli

Podaci

Broj strana
368
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
26. februar 2021.
Izdavač
Laguna
chat Komentari (0)