Neodoljiva bojanka „Jednorozi, životinje i još mnogo slatkih crteža“

19,00 KM
s PDV-om

Grupa autora

Količina

Jednorozi i druge slatke životinje omiljeno su društvo mališana u predškolskom uzrastu. Još ako imaju mogućnost da ih oboje voštanim bojicama u obliku jednoroga i ako ima još neka nalepnica da se ukrasi malo remek-delo, zabava je zagarantovana!

Jednorozi, životinje i još mnogo slatkih crteža“ je neodoljiva bojanka koju će deca obožavati i satima uživati u bojenju.

Pusti svoje jednoroge da poskakuju i trče po stranicama ove vesele bojanke i oboj superslatke crteže koji te tu čekaju. Od voćkica i kolača do životinja iz celog sveta i stvorenja iz mašte, ova bojanka je prava poslastica za male kreativce. A tu je i 50 nalepnica koje će ulepšati tvoja remek-dela.

Bojenje različitih crteža je važna aktivnost za decu mlađeg uzrasta, a uz prelepe ilustracije neće odustati dok ne završe ceo crtež. Posebnu motivaciju detetu pruža mogućnost ukrašavanja obojenog crteža nalepnicama koje idu uz knjigu.

Bojanku „Jednorozi, životinje i još mnogo slatkih crteža“ možete pronaći od ponedeljka 3. maja u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

10 Artikli

Podaci

Pismo
Ćirilica
Povez
Mek
Godina izdanja
2020
Izdavač
Laguna
chat Komentari (0)