JA, PINK PANTER 3

16,00 KM
s PDV-om

Olivera Ćirković

Količina

Poslednji, i najneizvesniji deo trilogije "Ja, Pink Panter".

Na sebi svojstven način, Olivera Ćirković vrlo realistično piše o svim užasima grčkog kazamata i pravosuđa. Čvrsto rešena da pobedi neočekivanu pravnu zavrzlamu koja joj je prepreka na putu ka slobodi, odlučno kreće u borbu protiv zatvorske nepravde i nelogičnosti, ne libeći se da stupi čak i u štrajk glađu samo da dobije ono što joj već pripada, a to je dugoočekivana i zaslužena sloboda.

Nakon izlaska iz zatvora, obeshrabrena i odviknuta od "normalnog" sveta, Olivera odlučuje da život ponovo stavi na kocku i vrati se svom starom zanatu - kriminalu. Ipak, spletom neočekivanih okolnosti dolazi do zaokreta, koji će je vinuti do neslućenih visina popularnosti, i to zahvaljujući baš onome na šta u životu nije računala, a to je - pisanje knjiga.

Olivera nas po treći put zavodi događajima iz svog života u zatvoru i posle njega, istovremeno nas uvlačeći u jedan svet pun raznoraznih živopisnih likova, gradova i sajmova. Ovom knjigom ona zatvara trilogiju posvećenu svom životu, a nama ostavlja svedočanstvo jedne bivše sportistkinje i prestupnice koje će nas uvek podsećati da ljubav, iskrenost i upornost pobeđuju na našem putu ka uspehu.

Greh nije pasti, greh je pasti a ne ustati, a Oliverin primer snažno potvrđuje tezu da se i oni pali na krajnje dno mogu dići iz pepela i odsanjati svoje snove, i to na potpuno legalan i društveno prihvatljiv način.

5 Artikli

Podaci

Broj strana
176
Pismo
Latinica
Povez
Mek
Godina izdanja
2021.
Izdavač
Olivera Ćirković

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)