Zauvijek tvoja

21,00 KM
s PDV-om

Elizabet Gilbert

Količina

Ova duhovita i pronicljiva knjiga pruža odgovore na složena pitanja o pravoj ljubavi u stvarnom svijetu koji nas okružuje.

Na kraju knjige "Jedi, moli, voli", Elizabet se zaljubljuje u Felipea, Brazilca koji ima australijsko državljanstvo. Pošto se sele u Ameriku, dvoje zaljubljenih zaklinju se na vječnu vjernost jedno drugom, ali i obećavaju da se nikada neće vjenčati pod bilo kakvim okolnostima, jer su oboje nedavno prošli kroz neprijatan razvod. Međutim, njihovo obećanje dovedeno je u pitanje kada zvaničnici vlade Sjedinjenih Američkih Država, poslije neočekivanog hapšenja Felipea na graničnom prelazu, daju paru mogućnost da bira - ili će se vjenčati, ili Felipe više nikada neće moći da kroči na američko tlo.

U ovoj knjizi, Elizabet Gilbert, na inteligentan način, iskreno pokušava da riješi probleme posvećenosti, zaljubljenosti i vjernosti, imajući u vidu sva društvena očekivanja i razlike koji prate zajednički život. "Zauvijek tvoja" jasno veliča život sa svim onim dobrim i lošim posljedicama koje istinska, prava ljubav nosi sa sobom. 

5 Artikli

Podaci

Broj strana
344
Pismo
Latinica
Povez
Broš
Godina izdanja
2011.
Izdavač
Nova knjiga

Možda će Vam se i ovo svidjeti

chat Komentari (0)